۵ ماده خطرناک در نوار بهداشتی

اگر از نوار بهداشتی استفاده می‌کنید و هر ماه حدود ۵ روز آن‌ها را روی بدن خود، به‌ویژه در معرض پوست اطراف ناحیه واژن، قرار می‌دهید. باید بدانید که پوست اطراف این ناحیه نفوذ پذیری بالایی دارد و موادی که در تماس با پوست شما هستند، جذب جریان خون می شوند و در سراسر بدن شما پخش می شوند. بسیاری از خانم ها از عوارض خطرناک استفاده از نوار بهداشتی بی اطلاع هستند و فکر می کنند استفاده از نوار بهداشتی ایمن و بی ضرر است و نمی دانند تا چه حد ممکن است سلامت ما را به خطر بیندازد. بسیاری از خانم هایی که مداوم از نوار بهداشتی استفاده می کنند از تشدید قاعدگی‌ و سنگین‌تر شدن آن شکایت می‌کنند بدون اینکه حتی خبر داشته باشند این می تواند عارضه استفاده از نوار بهداشتی باشد. عارضه ای که حتی با گذشت زمان، ممکن است منجر به بیماری های بزرگی مانند سرطان شود!

 

آیا می دانید نوار بهداشتی یکبار مصرف از چه چیزی ساخته شده است؟

نوارهای بهداشتی یکبار مصرف حاوی مواد خاصی هستند که مطمئناً با شناخت آن ها دیگر تمایلی به استفاده از آن نخواهید داشت. نوار بهداشتی ها عوارض جانبی نامطلوبی ایجاد می کنند و برای سلامتی شما مضر هستند.

۱.دیوکسین

نوار بهداشتی به طور طبیعی سفید خالص نیست. الیاف موجود در پدها با کلر سفید می شوند تا ظاهری تمیز و استریل به آنها بدهد. این فرآیند سفید کردن، دیوکسین را ایجاد می کند که یک آلاینده بسیار سمی است. ممکن است فکر کنید که سطح دیوکسین در نوار بهداشتی بسیار پایین است و هیچ خطری ندارد. با این حال، دیوکسین به مرور زمان در ذخایر چربی بدن انباشته می شود و می تواند تا ۲۰ سال در آنجا باقی بماند. قرار گرفتن در معرض دیوکسین می تواند منجر به بیماری التهابی لگن، اختلال عملکرد هورمونی، اندومتریوز و انواع سرطان شود.

پیشنهادی  آناتومی دستگاه تناسلی زنان بهمراه عکس

۲.ریون

به غیر از پنبه، ریون (الیاف مصنوعی که از خمیر چوب به دست می آید) نیز در نوار بهداشتی شما استفاده می شود. ریون ارزان‌تر از پنبه است و به افزایش ظرفیت جذب لنت‌ها کمک می‌کند، اما همچنین حاوی دیوکسین ناشی از فرآیند سفید کردن است.

۳.آفت کش ها

پنبه ای که به طور معمول رشد می کند به شدت با آفت کش ها و علف کش ها اسپری می شود و این مواد شیمیایی می توانند مدت طولانی پس از برداشت پنبه روی آن باقی بمانند. عوارض جانبی قرار گرفتن در معرض آن شامل ناباروری، اختلالات هورمونی، اختلال در عملکرد تیروئید، دیابت، اندومتریوز و افسردگی است.

۴.پلاستیک

نوارهای بهداشتی ها را اغلب به عنوان “ضد نشتی” تبلیغ می کنند، با یک لایه پلاستیکی نفوذناپذیر در پایین پدها که اجازه عبور مایع یا هوا را نمی دهد. این پلاستیک رطوبت و گرما را به دام می اندازد و محیطی را ایجاد می کند که باعث رشد مخمر و باکتری می شود. همچنین می تواند باعث شود که افراد حساس دچار سوزش، چروک شدن و درد شوند.

۵.عطرها

نوارهای بهداشتی معطر با مواد خنثی کننده بو و سایر عطرهای مصنوعی حاوی ترکیبی از مواد شیمیایی ناشناخته هستند که می توانند وارد جریان خون شده و عوارض جانبی ایجاد کنند. در سطح نیز پوست را تحریک می کنند و باعث ایجاد حساسیت و واکنش می شوند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا